Vereniging

Onze tafeltennisvereniging is op 12 december 1983 opgericht. Wij zijn de enige tafeltennisvereniging binnen de gemeente Korendijk, dat gelegen is in het westen van de Hoeksche Waard, bestaande uit de dorpen Zuid-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Goudswaard en Piershil. De speelavond is op maandag van 19.30 uur tot 23.00 uur in de Gymzaal te Piershil (naast het gemeentehuis).

Bij ons kunt u in recreatief verband spelen, dit onderling met de leden van onze vereniging . Ook bestaat de mogelijkheid in competitieverband te spelen tegen spelers van andere tafeltennisverenigingen uit de regio. Tevens organiseren we eenmaal per jaar een toernooi waarbij we een andere vereniging uitnodigen en spelen we minimaal één keer per jaar een toernooi bij een andere vereniging. Op onze vereniging zijn meerdere keren per jaar toernooien en een clubkampioenschap.

Onze vereniging kenmerkt zich doordat zij gezelligheid net zo belangrijk vindt als de sportieve prestaties, zodat u op elk niveau bij ons terecht kunt.

Tafeltennis op onze vereniging

Zowel dames als heren zijn bij onze vereniging van harte welkom, dit ongeacht of u ooit eerder heeft getafeltennist of nog nooit. Als u uitsluitend recreatief wilt tafeltennissen dan bestaat er geen enkele verplichting over hoe laat u op de avond verschijnt om te spelen of over het tijdstip dat u eerder dan 23.00 uur wilt vertrekken; u bepaalt dit helemaal zelf ! Ook bij verhindering heeft u geen verplichting tot afmelding.

Indien u in competitieverband wilt spelen wordt u ingedeeld rekening houdende met het niveau van de teams.

© Copyright 2017 - TTV Korendijk