Lidmaatschap

Contributie

Het lidmaatschap van onze vereniging loopt van 1 januari tot 31 december en bedraagt € 125,– voor senior-leden vanaf 18 jaar. Hiervoor kunt u elke maandagavond spelen behoudens erkende feestdagen en tijdens de zomervakantie van het basisonderwijs.

Leden die ook NTTB-competitie willen spelen betalen hiervoor extra een halfjaarlijkse toeslag van € 28,- en voor de jeugdleden is dit € 16,20 per halfjaar.

Tevens zijn alle leden, via aanmelding bij de NTTB, verzekerd middels een collectieve sportverzekering voor de rubrieken ongevallen en aansprakelijkheid.

Jeugd

Ook de jeugd is bij ons welkom vanaf 13 jaar. Voor jeugdleden hebben wij een jeugdcommissie binnen de vereniging. Ouders van kinderen zijn tijdens de training natuurlijk ook van harte welkom.

Het lidmaatschap van onze vereniging loopt van 1 januari tot 31 december en bedraagt € 62,50 voor jeugdleden vanaf 14 jaar. Jeugdleden welke ook NTTB-competitie willen spelen betalen hiervoor extra een halfjaarlijkse toeslag van € 16,20 per halfjaar.

Heeft dit alles uw interesse gewekt, dan nodigen wij u uit om eens vrijblijvend langs te komen om een indruk te krijgen van onze vereniging.

Inschrijven

Wil je lid van worden van onze vereniging? Download hier ons inschrijfformulier en vul deze digitaal in. Mail het naar info@ttvkorendijk.nl.